Print Friendly and PDF

2016. május 24., kedd

Karamelles-epres banánkocka



Hozzávalók : 

a tésztához
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg nádcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 tk. szódabikarbóna
- csipet só
- 1-1 késhegynyi őrölt fahéj és gyömbér
- 150 ml banán ízű joghurt
- 150 ml tej
- 1 banán
a karamelles eperhez
- 3-5 ek. nádcukor
- 15-20 dkg eper

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
A hozzávalókat a passzírozott banánnal kikeverem. Az epret folyóvíz alatt lemosom és felszeletelem. Egy sütőpapírral bélelt tepsit megszórok a nádcukorral, beledobálom az epret, majd rásimítom a banános tésztamasszát.
180 fokon, kb. 25-35 perc alatt készre sütöm.
Porcukorral meghintve kínálom.













Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...